Kirju pelmeenid

Erinevad riigid valmistavad neid erinevalt: Udmurtias - pelnyani, Jaapanis - gyoza, Tiibetis - momo, Gruusias - khinkali, Burjaatias - buuza ja Itaalias - ravioli. Kuid kõikjal on pelmeeni valmistamine tõeline rituaal ja põhjus kokku saada ja suhelda!

Valmistame pelmeene uutmoodi: värvilisest tainast. Muudame tuttava roa teaduslikuks uurimisprojektiks! Kas tead, milline köögivili võib muna smaragdroheliseks värvida? Ja millised värvained on söödavad?

Lapsed saavad suurepäraselt aega veeta, hämmastuvad kulinaarsetest "nippidest" ja samal ajal "pumbavad" oma peenmotoorikat (ja targad emad teavad, kui oluline see on laste intelligentsuse arendamiseks!).

Kokkamine: värvilised pelmeenid ja kastmed nende kõrvale
Mäng: köögikatsetused
Söömine: pelmeenid, kastmed, kodune limonaad

Kestus: 2 tundi
Vanus: 5-17
Osalejate arv:10–20 osalejat

Programmi ajal pakume põllesid ja kokamütse.

Vett ja morrs on piiramatult.
Meistriklassi toitu on piisavalt korralikuks lõunaks.

Kaasa võib võtta oma koogi.

Filtrid: Kokkamispidu

Vanus: Lapsed ja noorukid