Erinevad riigid valmistavad neid erinevalt: Udmurtias - pelnyani, Jaapanis - gyoza, Tiibetis - momo, Gruusias - khinkali, Burjaatias - buuza ja Itaalias - ravioli. Kuid kõikjal on pelmeeni valmistamine tõeline rituaal ja põhjus kokku saada ja suhelda!
Valmistame pelmeene uutmoodi: värvilisest tainast. Muudame tuttava roa teaduslikuks uurimisprojektiks! Kas tead, milline köögivili võib muna smaragdroheliseks värvida? Ja millised värvained on söödavad?
Lapsed saavad suurepäraselt aega veeta, hämmastuvad kulinaarsetest "nippidest" ja samal ajal "pumbavad" oma peenmotoorikat (ja targad emad teavad, kui oluline see on laste intelligentsuse arendamiseks!).
Kokkamine: värvilised pelmeenid ja kastmed nende kõrvale Mäng: köögikatsetused Söömine: pelmeenid, kastmed, kodune limonaad
Kestus: 2 tundi Vanus: 5-17 Osalejate arv:10–20 osalejat
Programmi ajal pakume põllesid ja kokamütse.
Vett ja morrs on piiramatult. Meistriklassi toitu on piisavalt korralikuks lõunaks.