Jaapani köök pole enam eksootiline. Kuid vähesed inimesed teevad kodus sushit. Õpetagem oma lastele seda tegema! Kujutagem ette kasu: see hoiab lapsed tegevuses ja säästab restoranis raha! Õpetame teile, kuidas riisi õigesti valmistada, kuidas norit ja teisi koostisosi kasutada ning kuidas köögivilju sushi jaoks õigesti lõigata. Valmistame kahte tüüpi rulle: külmi ja tempurat. Õpime, kuidas söögipulki kasutada ja kuidas sushit õigesti süüa. Ja boonusena: Jaapani teepidu!
Kokkamine: 2 tüüpi rulle — külmad ja tempura Õppimine: Sushi ajalugu ja kulinaarsed tehnikad Söömine: 2 tüüpi rulle — külmad ja tempura, jaapani stiilis tee
Kestus: 2 tundi Vanus: 5-17 Osalejate arv:10–20 osalejat
Programmi ajal pakume põllesid ja kokamütse.
Vett ja morrs on piiramatult. Meistriklassi toitu on piisavalt korralikuks lõunaks.