Adžaaria Hatšapuri

Kulinaarne rännak elava ja külalislahke Gruusia traditsioonide ja kultuuri juurde on nii rahuldust pakkuv kui ka meelelahutuslik. Öeldakse, et Gruusia köök on uskumatult keeruline, aga koos valmistame mahlase, pehme ja maitsva Adžaaria khachapuri krõbeda koorikuga!
Ja samal ajal kui khachapuri küpseb, valmistame omatehtud limonaadi. See on ideaalne täiendus kuumadele küpsetistele ja palju tervislikum kui poest ostetud limonaad!

Kokkamine: Adžaaria hatšapuri, kodune limonaad
Õppimine: Gruusia traditsioonid ja kultuur
Söömine: Adžaaria hatšapuri, kodune limonaad

Kestus: 2 tundi
Vanus: 5-17
Osalejate arv:10–20 osalejat

Programmi ajal pakume põllesid ja kokamütse.

Vett ja morrs on piiramatult.

Kaasa võib võtta oma koogi.

Filtrid: Kokkamispidu

Vanus: Lapsed ja noorukid