Köömned, kukerpuu, koriander, seesam, till ja raihon; katyk ja suzma... Arvad ära, millise rahvusköögi maitsed ja kastmed need on? Muidugi — Usbeki köök. Ja kõige kuulsam küpsetatud roog? Pole mingi saladus — mahlane ja toitev samsa. Meie „Idamaiste Maitsete“ kokandustunnis valmistame kosa samsat, tuntud ka kui Džizzaki stiilis kausikujuline samsa-šurpa.
Mys Resto pakub kõrvale legendaarset Taškendi salatit. Veiniklaasi taga räägime sellest imelisest maast — eriti kuna Olelukoe tiim naasis hiljuti Usbekistanist.
📍 Toimumiskoht: Väike-Karja 1 — Mys Home Resto (Olelukoe)
Kestus: 1,5-2 tundi Osalejate arv: 15-25
Võite kaasa võtta oma koogi.
Hind: Kuni 15 osalejat - 358 € Iga lisaosaleja + 20 €/inimene