⏳ 1,5–2 tundi 👥 Vanus: 13–17 👨🍳 Osalejaid: 15–25 🎂 Võib tuua oma tordi
Köömned, kukerpuu, koriander, seesam, till ja raihon; katyk ja suzma... Arvad ära, millise rahvusköögi maitsed ja kastmed need on? Muidugi — Usbeki köök. Ja kõige kuulsam küpsetatud roog? Pole mingi saladus — mahlane ja toitev samsa. Meie „Idamaiste Maitsete“ kokandustunnis valmistame kosa samsat, tuntud ka kui Džizzaki stiilis kausikujuline samsa-šurpa.
Mys Resto pakub kõrvale legendaarset Taškendi salatit. Veiniklaasi taga räägime sellest imelisest maast — eriti kuna Olelukoe tiim naasis hiljuti Usbekistanist.
📍 Toimumiskoht: Väike-Karja 1 — Mys Home Resto (Olelukoe)